A természet kincsei a legértékesebb ajándékok karácsonyra

Ajándékok karácsonyra

Az ajándékok karácsonyra nem egyszerű tárgyak, hanem a szeretetünk, a megbecsülésünk és a tiszteletünk megnyilvánulásai.

Karácsonykor az a leghőbb vágyunk, hogy örömöt szerezzünk szeretteinknek. A természet bőségesen elhalmoz bennünket olyan ajándékokkal, amelyek sok év múlva is értékesek és kedvesek lesznek annak, aki kapja őket. A nyers és csiszolt ásványok, a belőlük készült dísztárgyak és ékszerek egyedi, különleges és örök emlékei lehetnek a 2017-es karácsonynak.

A természet ékkövei a legnagyobb választékban az ásványbörzéinken találhatja meg. Az ünnepi rendezvényünkön 2017. december 8-10-én a Lurdy-házban 180 kiállító várja Önt szebbnél szebb ásványokkal, dísztárgyakkal, ékszerekkel, és emellett az egészségmegőrzéshez kapcsolódó termékek közül is válogathat.

Az ezotéria iránt érdeklődők is megtalálhatják nálunk azt a szívhez szóló ajándékot, amivel kedveskedhetnek szeretteiknek.

A rendezvényünkön gondoltunk a kicsikre is, hogy ők is jól érezzék magukat, amíg apu és anyu ajándékokat válogat. Földtudományos játszóházzal, kreatív foglalkoztatóval, aranymosással és kisállat-simogatóval várjuk őket.

A részletes programot itt találja >>

A 18. Lurdy-Házi Ásványbörze egy igazi családi program a karácsonyi forgatagban. Szeretettel várjuk Önt is és kedves családját.

You may also like...

Vissza a tetejére